Talent Acquisition-konsult

Stockholm

Vill du bli en del av en stark företagskultur där vi med ett stort hjärta, engagemang och kompetens, ser till att ha kul, bjuder på oss själva och firar både stora och små prestationer? Vill du ha en nyckelroll där du påverkar och får utrymme för personlig utveckling och tillväxt? Vill du arbeta med att identifiera och hjälpa till att forma framtidens ledarskap? Vill du arbeta med några av Sveriges och Nordens mest framgångsrika och snabbt växande företag, som en pålitlig rådgivare som hjälper dem att hålla sig på topp och få konkurrensfördelar?

På Alumni skapar vi värde för våra uppdragsgivare och kandidater genom ett brett spektrum av tjänster – från executive search och rekrytering till bedömning och utveckling. På allt från styrelse-, VD- och ledningsgruppnivå till diverse chefer och nyckelpositioner, från interim till permanenta lösningar. Vi erbjuder även utbildningsprogram på styrelse- och ledarnivå.

Alumni växer och har nu ett nytt växande affärsområde, Alumni on Site, där du som anställd på Alumni jobbar på plats hos kunder. Vi hjälps åt att matcha konsulter mot uppdrag enligt erfarenhet och kompetens.

Vårt genomgående fokus i uppdrag är att arbeta för en förhöjd kandidatupplevelse och att göra rekrytering roligt och enkelt för alla inblandade.

Om positionen

Rollen som konsult på Alumni on Site innebär att du kommer jobba ute hos våra kunder samt på vårt kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Du arbetar främst operativt med våra kunders rekryteringar men i nära samarbete med kollegor i den övriga Alumni-organisationen. Du brinner för rekrytering, kandidathantering samt för att coacha och stötta chefer.

För att lyckas i rollen som Alumni on Site-konsult älskar du att bygga relationer och är professionell i ditt sätt att kommunicera. Du drivs av att jobba resultatorienterat, är strukturerad och har ett starkt behov av att följa upp och avsluta arbetsuppgifter. Du är kreativ i ditt tillvägagångssätt för att hitta talang och har en förmåga att övertyga andra. Vidare är du uthållig och när du bestämt dig för något ger du inte upp.

På Alumni har vi ett entreprenörstänk och vi trivs med nya idéer och nya perspektiv. Vi skulle gärna få möjlighet att berätta mer och ha en dialog om hur du tror att du kan bidra till vår resa framöver!

Om dig

 • Du har ett stort intresse för människor och lägger stor vikt vid att skapa genuina kontakter
 • Du strävar efter att överträffa förväntningarna och leverera med kvalitet och uppmärksamhet på detaljer i allt du gör
 • Du tror på att ha rätt person på rätt plats vid rätt tidpunkt
 • Du gillar nätverkande och har en utmärkt förmåga att kommunicera med människor i olika miljöer och sammanhang
 • Du är bekväm med att ta ledarrollen och besitter utmärkta färdigheter i självledarskap
 • Du är prestigelös i ditt arbete och tror att framgång uppnås bäst genom lagarbete
 • Du är en nyfiken person som gärna kommer med nya idéer och tankesätt

Kvalifikationer

 • Universitetsutbildning inom Human Resource Management eller liknande
 • Minst 2 års relevant och kvalificerad erfarenhet där du arbetat med exempelvis Employer Branding, rekrytering, sourcing och/eller search
 • Mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift, på svenska och engelska

Om Alumni

I över tre decennier har Alumni utvecklat tjänster och verktyg för att hjälpa många av Nordens största organisationer med att bygga det ledarskap som behövs för att få framgång i en alltmer konkurrensutsatt värld. Våra konsulter besitter erfarenhet och expertis från olika branscher och funktioner. Detta ger oss möjlighet att hitta bästa möjliga matchning mellan dig som kandidat och nya karriärmöjligheter bland våra uppdrag. Genom att identifiera och utveckla det ledarskap samt den kompetens som behövs i varje unikt uppdrag, hjälper vi till att skapa framgång för våra klienter men även hjälpa dig att utvecklas i din professionella karriär.

Med ett uppdragsanpassat och engagerat team, fokuserade på dialog, transparens och effektivitet, arbetar vi med strukturerade processer som grund och skräddarsyr varje uppdrag utifrån specifika behov. Vi agerar som rådgivare och samarbetsparters; här för att vägleda, utmana och tillsammans skapa skillnad för individer, ledningsgrupper och organisationer https://alumniglobal.com/about-us

Contact person

Eva Sandberg

eva.sandberg@alumniglobal.com

0721581438

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Drop your picture here or click
Click here to upload your document
Attached document are not valid
   The file size cannot exceed 50 MB
   Please send the documents in PDF or Word format.
   Please approve the Privacy Policy.

    

   5 %