Ansvarig Sjukvårdsförsäkring till If

Stockholm

Vill du vara med att skapa Sveriges mest attraktiva Sjukvårdsförsäkring? Vi söker dig som vill ansvara för att driva och möjliggöra tillväxt och utveckla erbjudandet inom sjukvårdsförsäkring till våra företagskunder och partners.

If är på en spännande resa och ett av de viktigaste fokusområdena framåt är Sjukvårdsförsäkringen mot företagsmarknaden.

Du kommer att ha en mycket viktig och synlig roll i organisationen genom denna satsning, där du ansvarar för att sätta If på kartan som marknadens bästa och mest föredragna alternativ.

I rollen kommer du ansvara för att för att driva lönsam tillväxt av portföljen till B2B-kunder i Sverige och baserat på kundinsikt och omvärldsanalys tar du tillsammans med kollegor i teamet fram planer för utveckling av produkten, samt säkerställer effektiv realisering av dessa tillsammans med andra avdelningar, exempelvis IT-avdelningen. Du kommer arbeta tätt med säljorganisationen och mäklarmarknaden för att realisera ambitiösa tillväxtmål och anpassa produkt och erbjudande utefter marknadens behov och önskemål, både idag och imorgon.

Ansvaret innebär P&L-ansvar för sjukvårdsförsäkringen samt ansvar för hela kundresan vilket inkluderar produkt, tjänster, prissättning och kommunikation. För att lyckas måste du tilltalas av att hitta innovativa affärsmöjligheter och samarbeta med kollegor, intressenter och partners både inom Ifs organisation och utanför.

Du kommer att rapportera till Head of Product & Price Person Commercial Sweden, och rollen är placerad på Ifs Stockholmskontor i Bergshamra.

Kvalifikationer

 • Högskoleexamen som civilekonom eller motsvarande för rollen relevant examen.
 • Du har gedigen erfarenhet av produktutveckling från försäkringsbranschen, och har arbetat med strategiskt kund- och marknadsdrivet utvecklingsarbete och/eller har arbetat med försäljning av person/sjukvårdsförsäkringar
 • Kommersiell erfarenhet att driva tillväxt utifrån kännedom om försäkringsmarknaden och dess spelare
 • Du har gärna haft budget- samt produktlönsamhetsansvar samt erfarenhet av att leda och driva förändringsarbete i ett nära samarbete med IT och andra avdelningar.
 • Arbetat med liknande försäkringsprodukter inom hälsa/sjukvårds segmentet

Som person

Du är resultatfokuserad, initiativtagande, affärsmässig och brinner för att skapa kundnytta och en effektiv verksamhet. Du är prestigelös och har lätt att skapa effektiva tvärfunktionella samarbeten. Du har kommunikativ förmåga och kan förklara och skapa engagemang kring komplexa samband.

I denna rekrytering samarbetar vi med Alumni. Varmt välkommen med din ansökan.

Vi på If är stolta över att ge människor och företag i samhället förtroendet att forma sin morgondag och vi är fullt dedikerade till att vara det mest omtänksamma försäkringsbolaget. Vi arbetar för att erbjuda försäkringar och service av allra högsta kvalitet till våra 3,6 miljoner kunder i hela Norden. Vi ägs av den finländska börsnoterade Sampokoncernen och har verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum. Vi jobbar ständigt med att förbättra våra tjänster och att bidra till en positiv samhällsutveckling. Vi vill att våra medarbetare ska må bra, trivas och ha roligt på jobbet. Våra regelbundna medarbetarundersökningar visar att det är så. Vi bidrar även till bra balans mellan arbete och privatliv, med hänsyn till livets olika faser. Förutom spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsplats erbjuder vi bra personalförmåner

Contact person

Sara Gustavsson

sara.gustavsson@alumniglobal.com

0737731352

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Drop your picture here or click
Click here to upload your document
Attached document are not valid
   The file size cannot exceed 50 MB
   Please send the documents in PDF or Word format.
   Please approve the Privacy Policy.

    

   5 %