Stabschef till Sportfiskarna

Stockholm

Nu finns möjligheten att i en strategiskt viktig roll få verka i det unika sammanhanget sportfiske, hållbarhet och friluftsliv. Har du en fallenhet för utvecklingsarbete, trivs med engagerade kollegor och gillar att sätta och nå gemensamma mål? Då kanske du är vår nya Stabschef!

De senaste 10 åren har varit framgångsrika samt inneburit en ökning av antal anställda. För att säkerställa en långsiktighet samt möjliggöra en fortsatt expansion har stabsavdelningen organiserats.

I den nyinrättade rollen som Stabschef leder du såväl strategiskt som operativt avdelningen och dess tre medarbetare (rekryteringen av en IT-utvecklare/projektledare pågår) där centrala funktioner som Ekonomi, HR och IT ingår. Du ingår i ledningsgruppen tillsammans med regionchefer, Kommunikationschef samt Medlemschef och rapporterar till Generalsekreteraren.

Du har en central och strategisk roll i det fortsatta utvecklingsarbetet där bland annat digitalisering och organiseringen av IT-funktionen ligger i närtid liksom implementeringen av nya arbetssätt i hela organisationen. Sportfiskarnas verksamhet är komplex till sin natur då huvuddelen av verksamheten bedrivs i projektform med olika typer av finansiering. Som Stabschef har du ansvar för att processerna och det kontinuerliga utvecklingsarbetet alltid är förankrat med övriga organisationen. Utöver de interna kontaktytorna ingår du även i olika externa fora för samverkan, kunskapsspridning och erfarenhetsutbyte.

Vi söker dig som har en god struktur och en strategiskt höjd samt är duktig på att planera kort- och långsiktigt. Du är kommunikativ, har lätt för att utveckla relationer och få med dig andra på utvecklings- och förändringsresor. Vidare är du driven, engagerad med en pedagogisk fallenhet samt är duktig på att skapa en god laganda. 

Krav

 • Erfarenhet av verksamhetsutveckling nära sammanlänkat med ekonomistyrning 
 • Ledarerfarenhet, personal- och budgetansvar är meriterande
 • Universitetsexamen inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet/kunskap
 • Erfarenhet från projektverksamhet och projektekonomi är meriterande
 • Erfarenhet av övergripande ansvar för IT och god förståelse för utvecklings- och förändringsarbete inom IT är meriterande
 • Förståelse för ideellt engagemang och intresse för friluftsliv och miljöfrågor är meriterande

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar Sportfiskarna med Alumni och Rekryteringskonsult Gustaf Åberg. Ansök senast 2022-03-06 via Alumnis hemsida.

Facklig kontaktperson Unionen: Simon Berg, simon.berg@sportfiskarna.se

Om Sportfiskarna

Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund, Sportfiskarna, är en demokratiskt uppbyggd ideell intresseorganisation som sedan 1919 arbetar för att det ska finnas ett bra fiske i rena vatten med friska fiskbestånd. Det gör vi idag genom fyra övergripande verksamhetsområden; fiskevård, främjande, förvaltning och påverkan. Vi är i dag verksamma på 11 kontor med mer än 65 natur- och friluftsintresserade medarbetare runt om i landet. 

Läs mer på: https://www.sportfiskarna.se/ 

Contact person

Gustaf Åberg

gustaf.aberg@alumniglobal.com

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Drop your picture here or click
Click here to upload your document
Attached document are not valid
   The file size cannot exceed 50 MB
   Please send the documents in PDF or Word format.
   Please approve the Privacy Policy.

    

   5 %