Ansvarig Kundservice

Stockholm

Om rollen

Har du några års erfarenhet av kundservice och administration från finansbranschen och är redo för nästa steg?

Som Ansvarig Kundservice på Spiltan Fonder kommer du att arbeta med att vårda och utveckla relationen med befintliga och nya kunder inom vårt direktkundssegment, vilka i huvudsak är privatkunder men även inkluderar företag ochstiftelser. Du svarar på både enklare och betydligt mer komplexa frågor, och hjälper kunderna via mejl & telefon. I din roll ansvarar du även för den dagliga rapporteringen till kunder och distributörer samt arbetar med kampanjer, internrapportering, statistik och uppföljning.

Som Ansvarig Kundservice kommer du även ha en aktiv roll i genomförandet av event, både fysiska och digitala. Du bokar och förbereder lokalerna samt tar fram relevant presentationsmaterial. Du bör även trivas med att stå på scen och kunna hålla en presentation inför befintliga och potentiella kunder. 

I din roll arbetsleder du 1-2 personer med liknande arbetsuppgifter. 

Om dig

Du arbetar troligtvis med någon form av kundservice eller i en kundrådgivande roll idag, gärna inom finansbranschen och är van vid terminologin. Som person personifierar du god service och är initiativtagande, prestigelös, driven och strukturerad. Du är en skicklig relationsbyggare med mycket sunt förnuft. Du trivs i en stark företagskultur med en mix av hög kompetens och mycket hjärta, och vet hur du kommunicerar med målgruppen och vad som skapar intresse och driver nya affärsmöjligheter.

 Din bakgrund:

 • Erfarenhet av kundrelationer från liknande bransch (Bank, Finans, Fondbolag)
 • Administrativ erfarenhet och en vana att arbeta med Excel och PowerPoint
 • Tidigare erfarenhet att presentera vid fysiska och digitala presentationer är meriterande

Placeringen som Ansvarig Kundservice är i Stockholm och du kommer att rapportera till Ansvarig för Distribution och Marknad.

Om Spiltan Fonder

Enkelt är effektivt. Spiltan Fonder startade 2002 och erbjuder idag åtta fonder med olika inriktningar med ett förvaltat kapital på cirka 75 miljarder kronor. Vi tror på enkelhet i fondförvaltning. Istället för att krångla till saker i onödan fokuserar vi på att köpa bra bolag vi gillar. Det behöver inte vara svårare än så. Sunt förnuft helt enkelt. Kvitton på att det fungerar är att vi över åren erhållit ett flertal priser för vår förvaltning och som fondbolag, bland annat som Årets Stjärnförvaltare, Årets Sverigefond, Läsarnas Favorit, Årets Lågriskfond och Årets Fondbolag. Genom att fokusera på att investera i bolag som vi anser är mer värda än vad som syns i kursen har vi över åren skapat bra avkastning i våra fonder.

Contact person

Sara Gustavsson

sara.gustavsson@alumniglobal.com

0737731352

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Drop your picture here or click
Click here to upload your document
Attached document are not valid
   The file size cannot exceed 50 MB
   Please send the documents in PDF or Word format.
   Please approve the Privacy Policy.

    

   5 %