Creative Teamleader till Brid Agency

Stockholm

Vi på Brid är på jakt efter en driven Creative Teamleader med några års erfarenhet i bagaget. En profil med stark känsla för sälj, att leda personal och gedigen kunskap av kreativt arbete. Från byråsidan eller inhouseavdelning kvittar – huvudsaken är att du har siktet inställt på att göra våra kunder supernöjda. Rollen ansvarar för att driva våra kreativa processer och upprätthålla den strategiska nivån. Brid vill vara en långsiktig partner inom all form av kommunikation och erbjuder ett stort urval av tjänster – från filmproduktion och design till varumärkesstrategi och analys.

Om rollen

Rollen är bred och du kommer ibland jobba rent operativt, andra gånger mer strategiskt. Du kommer att ha tät kontakt med våra kunder. Tillsammans med VD kommer du ansvara för att sälja in nya uppdrag. Förutom sälj har du även det övergripande ansvaret för att leda Brids kreativa team vilket innebär att du kommer vara personen som coachar, inspirerar och bidrar till kreativ utveckling hos dina kollegor. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av att jobba kreativt då du kommer vara ett vara värdefullt bollplank till ditt kreatörsteam

Vi värderar verkligen prestigelöshet, hjälpsamhet, entusiasm, humor och samarbete och är övertygade om att kombinationen kreativitet, kundfokus och att ha kul på jobbet ger de bästa resultaten. Och skapar ett schyst arbetsklimat.

Om dig

Då Brid är värdens första klimatpositiva byrå och har ett stort hållbarhetsfokus ser vi att du har ett stort engagemang för hållbarhet i kombination med kreativitet och affärssinne. Du har en kreativ bakgrund och en vana av att leda kreativt arbete. Vidare har du ett brett relevant nätverk bland potentiella kunder och en förmåga att sälja framgångsrikt.

Som person är du ödmjuk, prestigelös och social kompetent. Du är professionell, leveranssäker, målinriktad och ansvarstagande. För att trivas i rollen ska du tycka om att bygga verksamheten och vara en del av ett värderingsstyrt företag – och ha nära till skratt! 

Du har/är:

 • Erfarenhet av att framgångsrikt sälja kommunikationstjänster och ett stort intresse av att bygga kundkontakter
 • Ett antal års erfarenhet av att arbeta på byrå
 • Erfarenhet av personalledning och av att leda team
 • Stilistiskt träffsäker både inom rörligt, ljud, grafiskt och copy
 • God kunskap om digital kommunikation
 • Driven av att förbättra kreativitet, kvalitet, arbetsglädje och leveranssäkerhet i teamet

Om Brid Agency

Välkommen till Brid. Vi är en personlig och kreativ kommunikationsbyrå som hjälper våra kunder med allt inom kommunikation, PR och digital marknadsföring. Från varumärkes- och distributionsstrategier till podcasts och film. Vi är också den första klimatpositiva byrån i världen och är en del av LRF-familjen vilket betyder att vi har nära till grön expertis.

Vi tror på kraften i en riktigt bra idé och berättelse. Med kunskap, kreativitet och engagemang jobbar vi tillsammans med våra kunder och lyfter det speciella hos var och en. Vi vill vara en långsiktig partner inom all form av kommunikation och erbjuder ett stort urval av tjänster. Tillsammans med vårt breda nätverk av konsulter erbjuder vi även våra kunder att enkelt hyra in kompetens inom alla våra tjänsteområden, under den tid som passar både budget och uppdrag.

Kanske något om att det finns inget roligare än att hitta och leverera en kreativ idé som fungerar så bra att din kund blir en stjärna internt i sin organisation. Dvs, du brinner för både kreativitet och dina kunder.

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Drop your picture here or click
Drop your documents here or click
Attached document are not valid
  The file size cannot exceed 10 MB
  Please send the documents in PDF or Word format.
  Please approve the Privacy Policy.

   

  5 %