Entreprenadchef till Tranpenad

Stockholm, Göteborg, Helsingborg

Har du erfarenhet av att driva komplex försäljning inom operativ verksamhet t.ex. inom lager och logistik? Vill du vara med att vidareutveckla ett nytt och spännande affärsområde hos ett av Sveriges ledande bemanningsföretag och vara med på en resa tillsammans med engagerade och entreprenörsdrivna kollegor i ett företag tillväxt. Tranpenad söker nu en chef till affärsområdet Entreprenad.

Entreprenadchef

Som Entreprenadchef ansvarar du för att driva och vidareutveckla Tranpenads tillväxt inom entreprenad-affären. I rollen är du huvudansvarig för hur Tranpenad kan och bör utveckla affärsområdet Entreprenad framåt. Du kommer att vara experten i organisation på hur dessa affärer drivs, genomförs och hanteras operationellt utifrån solution design, lönsamhet och kompetensbehov. Entreprenadchef rapporterar till VD och sitter i företagsledningen.

Som Entreprenadchef förväntas du proaktivt identifiera och driva försäljningsstrategi för att vinna och driva lönsamma entreprenadaffärer för Tranpenad tillsammans med VD, kontorschefer/försäljningschefer samt COO.

Huvudsakliga ansvarsområden

 • Ansvar för ökad tillväxt inom entreprenadverksamheten för Tranpenad
 • Budget- och resultatansvar för affärsområdet Entreprenad
 • Proaktivt identifiera och bearbeta potentiella kunder
 • Tillsammans med Kalkyleringsansvarig räkna på potentiella affärer utifrån givna förutsättningar (ansvarsåtagande, verksamhet, storlek, antal anställda, kollektivavtal, arbetsledning m.m.) samt förbereda avtalsförslag till blivande kunder. Detta drivs tillsammans med VD, CFO, COO och respektive konstorschef/försäljningschef.
 • Förbereda handlingsplan för genomförande av övertagande av ny kund och drift samt igångsättande av verksamhet ihop med kund och internt berörda (VD, COO, Kontorschefer, Konsultchefer, Ekonomi, HR).
 • Stötta kontorscheferna i entreprenadfrågor kring styckprisuppdrag, entreprenadavtal samt uppföljning och utveckling av affärerna.
 • Ansvarar för att arbetet inom affärsområdet sker i enlighet med Code of Conduct samt ledningssytem för Kvalitet och Miljö.
 • Agera föredömligt som ledare enligt ”The Tranpenad way” och agera enligt företagets värderingar – personliga, kompetenta, ansvarstagande.   

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen krävs det att man har erfarenhet av att driva komplex lösningsförsäljning.

Vi tror även att du har följande erfarenheter och kompetenser:

 • Du är avtalskunnig och är van att paketera lösningar och ta fram koncept.
 • Du har erfarenhet av att ta fram och presentera handlingsplaner, mål och strategier för större affärsupplägg inom outsourcing av operativ verksamhet.
 • Du har erfarenhet av uträkningar och analyser kring möjligheter och risker vid bedömning av prospekts.
 • Du har erfarenhet av att arbeta med offerter och upphandlingar, RFQ etc.

Vi ser ett brett kontaktnät inom logistik/lagerbranschen som meriterande. Liksom en större förståelse och/eller erfarenhet av bemanningsverksamhet samt erfarenhet av arbetsmiljöfrågor, AML, säkerhet och truckfrågor etc.

Vi söker en person som är en trygg, stabil, öppen och prestigelös teamspelare som är tydlig i sitt sätt att kommunicera. Du har en god analytisk förmåga, är strukturerad och noggrann. Du är en driven person som gillar att driva försäljning och nå mål.

I tjänsten ingår det resor och för att klara av arbetsuppgifterna krävs det att du talar engelska samt har körkort.

Placering Stockholm, Göteborg eller Helsingborg

Om Tranpenad

Bemanningsföretaget Tranpenad startades 1999. Vi har sedan dess arbetat för att få företag och människor att växa. VI arbetar kontinuerligt för att hitta motiverade och kompetenta konsulter som trivs och vill utvecklas tillsammans med oss. Vår verksamhet började i liten skala och har växt till den position vi befinner oss i idag som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel - med omkring 1 800 anställda konsulter och kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen.

Genom att hitta kompetenta och arbetsvilliga konsulter, skapa långsiktiga relationer med företag, satsa på personliga möten och ha en enkel och okomplicerad inställning till livet, blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad arbetar utifrån tre värdeord: Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande.

Contact person

Basem Bacchus

basem.bacchus@alumniglobal.com

+46 73 773 13 44

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Drop your picture here or click
Drop your documents here or click
Attached document are not valid
  The file size cannot exceed 10 MB
  Please send the documents in PDF or Word format.
  Please approve the Privacy Policy.

   

  5 %