Marknadsdirektör till Sector Alarm

Göteborg

Vill du vara med på vår resa framåt där det digitala står i fokus och uppskattar du att arbeta i ett bolag där inget är omöjligt? Är du en sann ledare och vill ha ansvar för ett starkt team som tillsammans skapar möjligheter för vår säljavdelning genom digitalt sälj och leadsgenerering – Då kan detta vara rollen för dig!

Arbetsdagen

I rollen som marknadsdirektör på Sector Alarm kommer du bland annat ha i uppgift att se över nuvarande kanaler för leadsgenerering där vi ska vara kreativa och nyfikna på vad som löser uppgiften på bästa sätt. Detta är en viktig del av den resan vi nu är inne på. Du kommer också vara med att definiera och forma marknadsstrategin för att motsvara bolagets förväntningar och att denna också genomförs på lämpligt sätt. Du har ansvar för marknadsbudgeten, där du ser till att den täcker verksamhetens fulla behov, -allt från tester till det slutgiltiga resultatet.

Som marknadsdirektör kommer du också att ha ansvar för varumärket och dess riktlinjer samt att vid behov anpassa dem till de lokala regionerna. Du kommer att leda arbetet med att se till att hemsidor, reklamkampanjer (offline och online) samt material är anpassade och optimerade liksom att de följer företagets riktlinjer för varumärket. Att analysera data och arbeta med A/B-testning kommer att vara fortsatt viktigt för att säkra att vi är på rätt spår och skapar största möjliga värde till våra kunder och användare.

Du leder ett team bestående av fem personer och rapporterar till vår VD. Som del av ledningsgruppen på Sector Alarm utgör du en viktig roll i hela bolagets strategiska arbete och framgång.

Erfarenheter

 • av att hantera och skala digitala kanaler med leads-generering och att skapa en högpresterande och tydlig synergi mellan Marknad och Sälj
 • av marknadsföringsbudgetar och prognosaktiviteter
 • av att arbeta med SEA, sociala medier, fysiska marknadsplatser, partners och uppsökande verksamhet där allt är optimerat och anpassat för våra olika regioner och behov
 • av att arbeta med datadriven och ROI-baserade marknadsaktiviteter med mycket gott resultat
 • av förståelse för aktiviteter inom ”bottom-”, ”mid-” och ”upperfunnel”

Som person och ser vi att du är en trygg och stabil ledare med förmåga att engagera och motivera andra. Du är kommunikativ och har lätt för att hantera dialoger och att anpassa kommunikationen utifrån målgrupp. Du är kreativ och vågar tänka utanför den berömda boxen.

Placeringsort

Vårt huvudkontor finns i Göteborg och du förväntas befinna dig där ca tre dagar per vecka, om du utgår från annan ort. Vissa resor ingår i tjänsten.

Vad kan vi erbjuda

Vardagen präglas av hög puls, en positiv kultur och engagerade medarbetare med hög arbetsglädje. Vi är lika resultatfokuserade som prestigelösa och vi firar våra framgångar tillsammans. Våra värderingar – Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela vår verksamhet.

Om Sector Alarm

Sector Alarm är en av Europas ledande leverantörer av säkerhetslösningar med mer än en halv miljon nöjda och trygga kunder runt om i Europa. Vi har varit verksamma i branschen i över 25 år och levererar trygghet till hem och företag genom ledande säkerhetslösningar och en prisbelönt kundservice, med hela 95% kundnöjdhet. Företaget har haft en snabb tillväxt de senaste åren och är just nu i en spännande expansionsfas, med en ljus framtid genom ytterligare tillväxt på både existerande och framtida marknader. Med fokus på att anställa rätt människor har vi genom våra 2500 anställda i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien och Frankrike lyckats positionera oss som en av de starkaste spelarna på alla marknader där vi är verksamma. Karriär och utveckling är viktigt för oss på Sector Alarm och vi erbjuder goda karriärmöjligheter i ett företag med en ambitiös tillväxtstrategi. Sex år i rad har vi blivit utsedda till ett av Sveriges ledande karriärföretag.

Contact person

Pauline Nilsson Cattaneo

pauline.nilsson.cattaneo@alumniglobal.com

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Drop your picture here or click
Drop your documents here or click
Attached document are not valid
  The file size cannot exceed 10 MB
  Please send the documents in PDF or Word format.
  Please approve the Privacy Policy.

   

  5 %