Bolagsjurist till Cellnex

Stockholm

Vill du ha möjlighet att påverka och göra skillnad? Cellnex söker Bolagsjurist som kommer att bidra med rådgivning inom en rad olika företagsrättsliga frågor. Det är en ny roll i en modern organisation i stark tillväxt och en roll som är en viktig del för det svenska bolagets fortsatta resa framåt. Cellnex Sweden, som är en del av Cellnex är Europas ledande operatör av infrastruktur för trådlös kommunikation, är ett nytt expansivt bolag på den svenska telekommarknaden.

Om rollen

Som Bolagsjurist har du ansvarar för att ge juridisk rådgivning i olika företagsrättsliga frågor inom hela det svenska bolaget. Du kommer bland annat att:

 • Assistera vid granskning, upprättande och förhandling av leverantörskontrakt, hyresavtal, upphandlingsdokument och andra kommersiella avtal
 • Ge juridisk rådgivning och administrativt stöd i frågor som rör dataskydd och efterlevnad
 • Ge juridisk rådgivning i eventuella tvister eller regulatoriska frågor som kan uppstå
 • Supportera i företagsfrågor och transaktioner
 • Skapa, uppdatera och underhålla kommersiella malldokument
 • Ge stöd i juridiska frågor som berör organisationen

I rollen som Bolagsjurist ingår du i ett internationellt juristteam på ca 20 personer. Tjänsten är placerad på Cellnex Sveriges kontor i moderna lokaler vid Globen i Stockholm. Resor kan förekomma.

Om dig

Som jurist är du affärsmässig och pragmatisk i ditt sätt att arbeta. Du är van att arbeta självständigt och tar ansvar för det du gör. För att lyckas i rollen krävs det en flexibilitet och en förmåga att arbeta strukturerat och att kunna prioritera då arbetet är stundom intensivt och kan omfatta både stora och små frågor. Du är en lagspelare och har mycket lätt för att samarbeta. Vidare har du lätt för att etablera relationer och tycker om att ge service. Du är engagerad, positiv och driven.

Du har/är:

 • 6–8 års erfarenhet som jurist med erfarenhet inom telekomsektorn
 • Juristexamen
 • En skicklig avtalsjurist
 • Stor erfarenhet av att upprätta och förhandla kommersiella avtal.
 • Kommunikativ på svenska och engelska både i tal och skrift.

Om Cellnex

Cellnex är Europas ledande operatör av infrastruktur för trådlös kommunikation. Företaget befinner sig i kraftig tillväxt och har gjort det de senaste fem åren. Cellnex är idag verksamt i tolv länder, och har nyligen etablerat sig på den svenska marknaden. Cellnex Sweden äger tusentals torn, master och anläggningar, och samarbetar med alla mobiloperatörer i utbyggnaden av 5G näten. De är ett innovativt, expansivt företag som med utgångspunkt i deras infrastruktur möjliggör satsning på ny teknik.

Contact person

Sebastian Forsberg

sebastian.forsberg@alumniglobal.com

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Drop your picture here or click
Drop your documents here or click
Attached document are not valid
  The file size cannot exceed 10 MB
  Please send the documents in PDF or Word format.
  Please approve the Privacy Policy.

   

  5 %