Construction Lead till Cellnex

Stockholm

Vill du ha möjlighet att påverka och göra skillnad? Cellnex söker en Construction Lead som kommer leda byggentreprenader vid uppförande av nya siter såväl som ombyggnationer av befintliga anläggningar. Det är en ny roll i en modern organisation i stark tillväxt och en roll som är en viktig del för det svenska bolagets fortsatta resa framåt. Cellnex Sweden, som är en del av Cellnex, är Europas ledande operatör av infrastruktur för trådlös kommunikation, är ett expansivt bolag på den svenska telekommarknaden.

Om rollen

Som Construction Lead har du det huvudsakliga ansvaret för att koordinera och styra byggentreprenörers arbete i Cellnex infrastruktur. Du hanterar en portfölj av flera tiotals projekt som löper parallellt. I rollen ingår att:

 • Upprätta projektplanens baslinje: definiera projektets omfattning, säkra nödvändiga resurser, planer och övervaka alla aktiviteter
 • Följa upp projektaktiviteter, övervaka och hantera avvikelser och kritiska frågor
 • Förenkla och förbättra processer, metoder och verktyg med kreativa idéer
 • Kunskap inom arbetsmiljölagstiftning och gärna certifierad BAS P/U
 • Ansvara för kostnadsuppföljning
 • Skapa och underhålla dokumentation

Tjänsten är placerad på Cellnex Sveriges kontor i moderna lokaler vid Globen i Stockholm. Resor kan förekomma.

Om dig

Vi söker dig som har bred erfarenhet av byggprojektledning till exempel inom anläggningsbyggnation eller elinstallation. Du bör ha tidigare erfarenhet av byggnation av mobilnät eller telekomnät och har god vana att driva byggprojekt och hantera myndighetskontakter. Projekten utförs av underentreprenörer med ABT06 avtal. Arbetet är stundom intensivt och kan omfatta både stora och små frågor vilket ställer krav på flexibilitet och en förmåga att arbeta strukturerat och att kunna prioritera. Som person är du engagerad, positiv och driven. Du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift. Du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta och har förmågan att driva dig själv och din del av verksamheten.

Om Cellnex

Cellnex är Europas ledande operatör av infrastruktur för trådlös kommunikation. Företaget befinner sig i kraftig tillväxt och har gjort det de senaste fem åren. Cellnex är idag verksamt i tolv länder, och har nyligen etablerat sig på den svenska marknaden. Cellnex Sweden äger tusentals torn, master och anläggningar, och samarbetar med alla mobiloperatörer i utbyggnaden av 5G näten. De är ett innovativt, expansivt företag som med utgångspunkt i deras infrastruktur möjliggör satsning på ny teknik.

Contact person

Sebastian Forsberg

sebastian.forsberg@alumniglobal.com

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Drop your picture here or click
Drop your documents here or click
Attached document are not valid
  The file size cannot exceed 10 MB
  Please send the documents in PDF or Word format.
  Please approve the Privacy Policy.

   

  5 %