Operations Lead till Cellnex

Stockholm

Vill du ha möjlighet att påverka och göra skillnad? Cellnex söker Operations Lead som kommer ansvara för att leda och utveckla driften av Cellnex nätverk. Det är en ny roll i en modern organisation i stark tillväxt och en roll som är en viktig del för det svenska bolagets fortsatta resa framåt. Cellnex Sweden, som är en del av Cellnex är Europas ledande operatör av infrastruktur för trådlös kommunikation, är ett nytt expansivt bolag på den svenska telekommarknaden.

Om rollen

Cellnex outsourcar övervakning, drift och underhåll av företagets tusentals anläggningar. Som Operations Lead formulerar du mål för driftkvalitet och kostnader för dessa, samt följer upp ingångna avtal och säkerställer servicenivåer. Du styr leverantörer och entreprenörer, och vidtar åtgärder om behov finns. Du följer upp KPI:er och identifierar förbättrings- och effektiviseringsåtgärder. Genom rollen ansvarar du för ett av Sveriges snabbast växande nätverk för passiv infrastruktur. Du är en nyckelperson i företagets satsning i Sverige.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från leverantörsstyrning inom telekomsektorn, och har god kännedom om drift och underhåll av mobilnät eller IT-infrastruktur. Du har erfarenhet som projektledare eller linjechef, och har en mycket god kunskap om den svenska telekommarknaden. Du kan självständigt följa upp ingångna avtal, och har auktoritet och mod att agera vid avvikelser från dessa.

Som person är du ansvarstagande och initiativrik. Du har förmåga att förstå och formulera krav för att utveckla Cellnex verksamhet till marknadsledande i alla aspekter som gäller drift. Du är en utmanare, och har också en pragmatisk, lösningsorienterad inställning. Ditt ansvar spänner över NOC, fältservice och underhåll, och du är förtrogen med alla dessa verksamheter. Du är kommunikativ på svenska och engelska både i tal och skrift. Vidare har du lätt för att etablera relationer och tycker om att ge service. Du är en lagspelare och har mycket lätt för att samarbeta

Tjänsten är placerad på Cellnex Sveriges kontor i moderna lokaler vid Globen i Stockholm. Resor kan förekomma.

Om Cellnex

Cellnex är Europas ledande operatör av infrastruktur för trådlös kommunikation. Företaget befinner sig i kraftig tillväxt och har gjort det de senaste fem åren. Cellnex är idag verksamt i tolv länder, och har nyligen etablerat sig på den svenska marknaden. Cellnex Sweden äger tusentals torn, master och anläggningar, och samarbetar med alla mobiloperatörer i utbyggnaden av 5G näten. De är ett innovativt, expansivt företag som med utgångspunkt i deras infrastruktur möjliggör satsning på ny teknik.

Contact person

Sebastian Forsberg

sebastian.forsberg@alumniglobal.com

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Drop your picture here or click
Drop your documents here or click
Attached document are not valid
    The file size cannot exceed 10 MB
    Please send the documents in PDF or Word format.
    Please approve the Privacy Policy.

     

    5 %